A light in a dark time.

A lot is happening these few days (which is not very encouraging), but despite that, good news arrived from Papa a few minutes ago.

They are all coming home, for good, by November 2009. Yes,Nov 2009.

Macam cepat pulak.

Tapi on the other hand, tak dapat la nak honeymoon dgn Bi to Spain next year 😦 Was planning another Eurotrip, but looks like it has to hold (or cancelled).

Anyway, parent’s house in Putrajaya is still in progress, i wonder where they will stay before moving in.

Apapepun, yours truly is happy 🙂

To hubby, things will get better.I am here for you.Always remember that.

Advertisements

3 thoughts on “A light in a dark time.

  1. intanfareha

    eh tulah kejap je kan rase ur parent dah nak balik..and aku tak gi skali habuk pn ke rumah dorg..aiyoo…radin gi sorang tekpon! tetiba aku salahkan dia…keskes…eh kalo nok mari sini..aku still kat sini kot next year smpai 2011..so if aku can be in any help..oyak jelah! and i hope i can come back and meet you guys hujung tahun ni..aku definitely akan dtg meet mung and ciken kat dungun and kuantan!

  2. yunayuni

    nya: heheh tu lah.finally.tapi tu kira sekejap tu..biasanya 3 tahun baru balik..heheh.

    effa: ha ah.masa kat swiss dulu pun dr 1997-2001 baru balik kan.insya allah kalau ada rezeki sampailah ke Flensburg.heheh.tgk keadaan ekonomi.kalau jd balik jgn lupa hello kat aku.mesti meet up 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s