Got a CROCS?

I dont know why, but i am really happy to finally own a CROCS. Hubby bought one for me, after my endless request from him. Plus he always asks me to get a good and comfy pair of shoes for walking, so that adds up the reasons. Haha.

Lepas beli, kata hubby, “Lepas ni jangan complain sakit kaki lagi ye?”

I replied jovially,”Iyelah!”. Sambil tambah perisa with a hug.

I am really a sucker when it comes to wearing high heels when shopping or on a leisure trip.Eventhough i really admire the sexyness and i love the confidence a pair of high heels gives me, i am still not up to wearing it on a day out. End of the day, i will only end up complaining about the aches.

Tadaa! And i heart the accesories too, a Gryffindor badge and a flower! 😀

Thanks bi! Muahs!

DSC01201

DSC01202

Advertisements

8 thoughts on “Got a CROCS?

  1. intanfareha

    owh beb..konfemm aku sndiri tak mampu berdiri dgn heels maka sume kasut aku adalah ballerina..and crocs sgt best kan..aku ada yang mary jane and alice tuh..aku suke giler yang maryjane tuh rase nak beli sume kaler…as if bayar dgn daun laa kan..hahaha…kalo nnti aku ada pegi outlet crocs aku sms mung skali dgn harga ok!incase mung nok..hehehe
    aku shud have oyak disini pasal the accecories tuh..tp dah terexcited terus aku dah gi announce kat fb..nway nnti kalo aku gi kedai dia aku tgk…aku sokmo tgk lama giler belek satu satu kagum sbb sgt cute tp aku tak suke nak letak kat crocs aku..okey nnti kalo aku gi aku oyak ke mung!keskeskeskes!

  2. rina

    nak jugak crocs!! my scholl is so not comfy. masa beli rasa mcm bes n okay. tp bile pakai, blister gak 😦 rugi je almost 200 😦

  3. effa: yeay!! bestnye..heheh.kat sini tak byk sgt choice dia..nnti mung tgk harganya k.how about the shoes? harga dia sama msia ke? kat sini kalau cam aku punya RM129.huhu…

    k rina: almost 200? cam harga crocs gak..tapi rm200 tu yang new arrivals.gi la tgk kat kedai dia,ada byk design dpd yang cute sampai yang matured..:)

  4. yea!!! i got one too!! mase convo hari tu ade jual murah2…from kilang…RM75 je~hehe…exactly the same…kaler soft pink! suke jugak! suke jugak! with a big orange flower~ huuu

  5. yunayuni

    nisah! mana aci dapat beli murah..huhu.harga jibbitz tu brapa eh kalau dari kilang? sure ke ORI…kekekeke 😛 saja bakar

    nya..yesza.akhirnya ketemu..eh..jum ah bebuka sama~

  6. ori la……haha..skrg da byk sgt org jual crocs dari kilang..ntah la quality nye mcm mane….but affordable la for me..nk beli mahal2, kne kawen dlu la suh hubby beli jugak!haha…kawan nisah ad blog dy…jual manyak lg crocs from kilang..crocs de’ amor kalo xsilap.jibbitz tu dpt rm5 sibijik! huhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s