Aidilfitri 1430H

kad raya2Pertama kali,beraya bersama suami dan keluarga.

Pertama kali, beraya tanpa adik-adikku Alefee dan Aderi.Kami berpecah tahun ni. Sorang di Seremban,sorang di kampung.

Pertama kali, tak beraya di Kelantan.

Pertama kali, beraya sebagai seorang isteri.

Tapi..

Untuk kesekian kali, beraya tanpa ibubapa dan adik kecilku Akila di sisi.

Mereka kan pulang Oktober ini.

Tahun depan boleh raya bersama kembali.

Insya Allah 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Aidilfitri 1430H

  1. intanfareha

    owh beb sian aderi dgn alefee..ke? sume membawa diri..gi raya seremban kat umah radin ke?
    and i am happy for you that akila ur mum and dad coming back for good =)

    owh owh of cos selamat first raya sebagai isteri =)

  2. effa: yep aderi raya umah radin.hehe.lambat sgt book tiket last2 raya sana aje.happy gak parents nak balik dah.cant wait..

    selamat hari raya again beb..miss ya!

    sara: same to you babe 😉

  3. intanfareha

    sian ko aderi..hahaha..takdok oghe yang boleh ditumpang ko dia balik kb? sian ko dio.kalo balik kb at least ada pokpi…ke dia ada adik radin yang sama umur dgn dia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s